Burçların İlk Buluşmaları: Hangi Burç Nasıl Bir İlk İzlenim Bırakır?

burclarin-ilk-bulusmalari

Aşk hayatında ilk izlenim çok önemlidir. İlk buluşma, iki kişinin birbirlerini tanıma ve birbirlerine olan ilgilerini test etme fırsatıdır. Ancak, hangi burç nasıl bir ilk izlenim bırakır? Bu yazıda, 12 burcun ilk buluşmalarını nasıl yaptığını ve hangi taktikleri kullan

Koç Burcu:
Koç burcu enerjik ve sabırsızdır. Plan yapmakla pek uğraşmaz ve bir an önce buluşmak ister. Onun için en önemli şey buluşmanın enerjisidir. Buluşmanın yapılacağı yer hakkında çok düşünmesi ona göre vakit kaybıdır.

Boğa Burcu:
Boğa burcu lüks ve kaliteli ortamları sever. İlk buluşma onun için çok önemlidir. Her şeyin belli bir estetikte olmasını ister. Güvendiği insanlarla buluşur.

İkizler Burcu:
İkizler burcu durmadan karar ve plan değiştirir. Çok yönlüdür ve buluşmada en önemli şey eğlencedir. Onun için planı ona bırakmak daha iyi olabilir.

Yengeç Burcu:
Yengeç burcu duygusal ve romantik bir burçtur. Her şeyin belli bir romantizm içerisinde gerçekleşmesini ister. Sakin ve düşünceli bir şekilde plan yapar. Karşısındaki kişinin paniklemesini önlemek için çaba sarfeder. Su kenarında olmak onu mutlu edecektir.

Aslan Burcu:
Aslan burcu için ilk buluşma kendisini göstermek gibidir. En iyi yeri seçmeye çalışır ve kalabalık ortamlardan keyif alır. Buluşmada etkileyici olmaya çalışır.

Başak Burcu:
Başak burcu, buluşacağı kişiyi önceden birçok testten geçirmiş olabilir. Kendi içinden sürekli eleştiri yapar ve karşı tarafı mutlu edecek bir ilk buluşma planı yapmakta zorluk çeker. Kendi planlarından mutlu olamaz.

Terazi burcu:
Normalde kolayca plan yapabilir ancak ikili ilişkiler konusunda iki ayağı bir pabuca girer. Karşısındaki kişinin ne istediğini mutlaka sorar ve karşılıklı olarak ortak bir yere karar vermeye çalışır. Kendi hoşlanmayacağı planlara da çabucak adapte olabilir.

Akrep burcu:
Buluştuğu kişinin aklında ve kalbinde taht kurmak ister. Günler önce tüm olasılıkları kafasından geçirir ve yaptığı planları en ufak ayrıntıya kadar kafasında yaşatır.

Yay burcu:
Çok ayrıntılı planlar yapmaz. Keyifli vakit geçirmek için bir araya gelindiğine inanır ve salaş yerleri sever.

Oğlak burcu:
Buluşacağı kişiyle müdavim olduğu restoranda yer ayırtır. Genelde prestijli ve ekonomik bir buluşma tercihi yapar.

Kova burcu:
Kimsenin aklına gelmeyecek planlar yapmaya çalışır. Buluşmayı sıra dışı hale getirmeye çalışır.

Balık burcu:
Romantik ve sakin bir yemek onlar için idealdir. Kafasındaki romantizm algısı belli ve nettir. Onlar için ne olursa olsun, buluşmanın romantik olması önemlidir.

FaldanAdam Uygulamasını Telefonuna İndir

Her gün ücretsiz fal göndermek ve gerçek falcılardan detaylı yorumlar almak için FaldanAdam'ı indirebilirsin