Kahve Falında Horoz Sembolü

kahve-falinda-horoz-gormek

Kahve falında karşımıza çıkan horoz sembolü, en sık rastlanan sembollerden biridir ve genellikle olumlu haberler taşır. Özellikle de kahve fincanının ağzına yakın bir kısımda yer alıyorsa; oldukça müjdeli haberlerin, yakın bir zaman içerisinde alınacağını gösterir. Bu güzel haberler tüm konulardan olabilecek olsa da çoğu zaman iş hayatınızla ilgilidir. Eğer fincanınıza yansıyan horozun duruşu dikse; sizin kararlı olduğunuzu ve kararlılığınızdan ödün vermediğiniz sürece, iş hayatınızda yükseleceğinizi, başarılar elde edeceğinizi ifade eder.

Horoz sembolü aynı zamanda, horozlar; günün ağarmasını, güneşin doğuşunu haber verdikleri için, fal sahibinin yaşadığı sorunları, sıkıntıları varsa, bu sorunlarından tamamen arınacağını ve hem manevi hem de maddi anlamda rahatlayacağını müjdeler.

Fal sahibinin bekar olduğu ve horoz sembolünün fincanın dibinde göründü durumlarda ise fal sahibinin mutluluk verici ve ciddi bir ilişkiye başlayacağını, fal sahibinin ilişkisinin olduğu ya da evli olduğu durumlarda ise ilişkilerinin dengesini bulacağını ve yakın gelecekte mutluluk verici bir döneme gireceklerini işaret eder.

FaldanAdam Uygulamasını Telefonuna İndir

Her gün ücretsiz fal göndermek ve gerçek falcılardan detaylı yorumlar almak için FaldanAdam'ı indirebilirsin