Kahve Falında Tavus Kuşu

kahve-falinda-tavus-kusu-gormek

Kahve falında karşımıza çıkan tavus kuşu sembolü yine kahve falındaki sık karşılaşılan sembollerden birisidir. Bu sembol; tavus kuşunun karakteristik ve fiziki özellikleri de dikkate alınarak yorumlanmalıdır.

Tavus kuşları genellikle boyları ve tüylerinin güzellikleriyle dikkat çekerler. Tüylerinin parlak ve güzel olması, maddiyat ile ilişkilendirilir. Buna bağlı olarak, fal sahibinin maddi anlamda rahatlayacağını ve eğer bir miras durumu varsa, miras yoluyla maddi olarak güçleneceğini temsil eder.

Tavus kuşlarının dış görünüşleri kusursuza yakın olsa da sesleri de bir o kadar kötüdür. Bu nedenle her durumda pozitif olarak değerlendirilmez ve iyi incelenmelidir. Olumsuz anlamı ise genellikle sosyal çevrenizle ilgilidir. Özellikle de yakın arkadaşlarınızdan biriyle aranızın bozulabileceği ve yakın arkadaşınızın, sizin arkanızdan, sizi zor durumda bırakabilecek sözler edebileceği konusunda uyarır. Eğer bu sembolle karşılaştıysanız, bir süre çevrenize dikkat etmeniz iyi bir önlem olacaktır.

FaldanAdam Uygulamasını Telefonuna İndir

Her gün ücretsiz fal göndermek ve gerçek falcılardan detaylı yorumlar almak için FaldanAdam'ı indirebilirsin