Kahve Falında Timsah Görmek

kahve-falinda-timsah-gormek

Kahve falında timsah sembolü görmek; sosyal çevrenizdeki sorunlardan ve dikkat etmeniz gereken kişilerin varlığından bahseder. Arkadaşlıklar konusunda fazla iyi niyetli olduğunuzu ve bu iyi niyetinizin zaman zaman suistimal edildiğini, bu konuda çevrenize karşı dikkatli olmanız gerektiğini gösterir.

Timsah sembolü; genellikle bir düşman olarak da yorumlanabilir. Ancak bu sizi endişelendirmesin. Sizi kıskanan, içten içe size düşmanlık besleyen kişilere karşı daha güçlü konumda olacağınızı ve herhangi bir sorun yaşamadan, bu kişilerden kurtulacağınızı temsil eder. Ayrıca bir süre boyunca, işlerinizi şansa bırakmamalısınız. Hedefleriniz ve istekleriniz doğrultusunda, olabildiğince kararlı ve emin adımlarla ilerlemeli, hedeflerinizden vazgeçmemelisiniz. Er ya da geç istediğiniz başarıyı elde edeceksiniz.

Timsah sembolü ağzı açık bir şekilde fincanınıza yansıdıysa; maddi olarak yaşadığınız sorunlar varsa, en kısa zamanda bu sorunlardan kurtulacağınızı ve maddi anlamda ferahlayacağınızı temsil eder.

FaldanAdam Uygulamasını Telefonuna İndir

Her gün ücretsiz fal göndermek ve gerçek falcılardan detaylı yorumlar almak için FaldanAdam'ı indirebilirsin