Kahve Falı Uygulaması Gerçek Mi?

kahve-fali-uygulamasi-gercek-mi
Kahve falı uygulaması gerçek mi?

Uygulama marketlerde kahve falı yazıldığında ulaşabileceğiniz yüzlerce uygulama varken “Kahve falı uygulamaları gerçek mi?” sorusunu sormak pek normal. Bunlardan bir çoğunun adı, uygulama sembolleri hatta içerikleri bile birbirinin aynısı.

Kahve falı uygulamalarının farklı çalışma mantıkları var. Bunlardan en popüler olanlarından birizi Binnaz adındaki bir çok falcıya ev sahipliği yapan uygulama. Bu ve benzeri uygulamaları Fal pazar yeri uygulamaları kategorisinde değerlendirebiliriz. Bir çoğunda gerçek falcılar fallara bakmakta ve ücretlendirme falcının popülaritesine göre değişmektedir.

Kaave Falı gibi uygulamalar ise gerçekten daha uzak biraz eğlence biraz mizah barındırır. Buradaki fal yorumları belirli algoritmalara göre size hızla gönderilir. Bu uygulamalara tahta bir masa görseli bile gönderdiğimizde yorum alma ihtimalimiz çok yüksek.

FaldanAdam’da yorumlar gerçek midir?

FaldanAdam hem iOS hem de Android platformunda 1 milyondan fazla kişi tarafından indirilmiş ve 35 bin’den fazla kullanıcının yorumuna sahiptir.

FaldanAdam kahve fincanınızı taramak için kendi geliştirdiği bir makina öğrenmesi modeli kullanır ve okunamayacak fincanların sisteme gönderilmesini fotoğrafı çeker çekmez size iletir.

Fincan içerisindeki telvelerin yoğunluğuna göre sistemdeki en uygun falcıya gönderilen fincanınız verdiğiniz küçük bilgilerle harmanlanarak yorumlanıp size iletilir.

FaldanAdam Premium abonesi olan kullanıcılar için konusunda daha uzman falcılar tarafından daha kısa süre içerisinde yorum alınır ve yorum süresi yoğun saatlerden etkilenmez.

Kullanıcı isterse falıyla birlikte veya fal yorumu geldikten sonra özel bir soru sorabilir. Bu özel sorusuna ait detaylı yorumları falcılar çok daha detaylı şekilde ele alarak iletecektir.

FaldanAdam fiziksel bir ortamda fal baktırmaktan çok daha pratiktir.

FaldanAdam’ı indirmek ve kullanmak tamamen ücretsizdir. Her gün hesabınıza eklenen 1 kredi ile sanal kahve falı baktırmayı alışkanlık haline getireceksiniz.

Sanal kahve falı uygulaması indirirken neye dikkat etmeliyim?

Kahve falı yazdığınızda çıkan bir çok uygulama arasından hangisi kullanacağınıza karar verirken aşağıdaki noktalara dikkat etmenizde fayda var.

  1. Uygulamanın görselleri ve sundukları.
  2. Uygulamanın kaç kişi tarafından indirildiği.
  3. Uygulamanın ortalama puan ve en az 10bin kişi tarafından oylanmış olması.
  4. Uygulamayı kullanan kullanıcıların verdiği yorumlar. (Burada dikkat edilmesi gereken özellikle uygulamanın hizmet kalitesi ve teknik yeterliliği ile ilgili olan yorumlardır.)
  5. Uygulamanın sizden aldığı bilgiler (Alınan bilgiler ne kadar fazla ise reklam platformlarına bilginizin pazarlanıyor olma ihtimali çok yüksektir.)

FaldanAdam Uygulamasını Telefonuna İndir

Her gün ücretsiz fal göndermek ve gerçek falcılardan detaylı yorumlar almak için FaldanAdam'ı indirebilirsin